"Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."

Friday, October 1, 2010

updatessssss !


yes, now i'm in egypt ! hari ni sempena hari jumaat,diisytiharkan cuti ! haha.memang cuti hari jumaat pun kat sini.tade yg special ape pun na isytihar2 plak en.yang special nye cuma diz year got two days for holidays every week ! hee. last year only friday.just for one days ! syukur Alhamdulillah.
setelah beberapa hari sejak pulang ke egypt ni busy mengemas,membersih,menyusun atur segala barang kat rumah niy yang berhabuk berhapak bersepah dan bermacam2 ber lagi...hari ni kiranya dapat la melepaskan lelah jugak..almaklumlah rumah ni baru je pindah.masa balek malaysia ritu disebabkan balek awal so cuma dapat pack barang and mintak tolong housemate pindahkan barang jee.

selamat sampai kat mansoura lebih kurang 1 pagi jam egypt.lbih kurang 11 jam dlm flight.ditambah transit selama 4 jam.then,masa kat bahrain ada sedikit problem teknikal.so flight kne delay la sekejap.penat tak penat en.sampai2 tgok bilik...jeng..jeng..jeng..haha macam stor suda jadik kan...tp skang da tak laa k..;)

bygkan sampai sini just for 2 days can loss weight 2 kg ? haha. *thumbs up* la en.
but entah2 juz tuk beberapa hari yg awal ni je kan.then,gain weight balek.adoi.=,=

sampai sini jela menconteng si blog ni.continue finishing objectives for presentation pbl case 1 !

p/s: skang ni egypt - malaysia da beza 6 jam ! set back ur clock and watch for who did'nt auto-update time ;p

semata mata nak beli kipas.no delivery punye pasal.tersepit ku disitu.naseb baek muat gak masuk.kalau tak ade pulak kene dok atas bumbung teksi uh .haha.pasrahh ! =,=

1 comment:

silentdreamer said...

all the best to u!!
^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails