"Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."

Thursday, October 7, 2010

you can smile :)


finally got internet ! hee.now,new house da pasang wireless so senang nak online and searching !:)
barang2 rumah pon almost complete! juz need for waiting 2 more housemates come back from Malaysia :D
cepatt balekk korangg ! (^^,)v

sekarang ni tgh saket2 tekak plus tekak keringgg plus coughingg !
even da minum air banyakk stil keringg ;( bila batuk2 when lecture or practical or when many people in around.ohhh ! sgt2 tak comfortable !sabar ya huda .semoga cepat sembuh :) <3

sempat belajar bahasa baru lagii dgn orang arab kat kedai internet yg kitorang mintak pasangkan wireless tu ! haha ;DD ITALIAN.sbb dia penah kerja kat italy for 3 years.tapi tak fhm sgt pon apa yang dia ajar.haha.coz i didn't know how to spell the words ! and how to speak correctly ! rasa macam terbelit lidah jeek.

"capito ?"
"buonanotte ?"

haha.ape2 ajee.


bulan syawal hampir menutup tirainya.actually sejak sampai egypt memang dah tak rasa pun aidilfitrinya.berbeza dengan Malaysia yang pastinya masih sibuk dengan openhouse sana sini.huhu.neway,berpuas hati jugak laa dengan hasil kutipan duit raya tahun ni.hehe.duit raya dah pon masuk bank before fly haritu.hahaha.*bersyukurlah dengan duit raya yang anda dapat sebelum giliran anda pula tuk memberi duit raya ! muahaha ;D* zaman untuk anda mendapat duit raya semakin tamat ye huda ! *mcm budak2 pulak ! be matured ok huda :)

berpuas hati jugak sepanjang cuti haritu coz dapat spend time wif family and friends ~ <3>


1 comment:

azni_1405 said...

owh,,boleh la slalu update..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails