"Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."

Friday, September 11, 2009

i want it!

saya nak jugak.nak jugakkk.bole takk?haha.today da masok hari yang ke 21 kita berpuasa.kan3?so bile dihitung2 tinggal 9 hari kita nak menyambut hari raya aidilfitri.and.and.and.lagi 18 hari jek lagi saya dan rakan2 seperjuangan yg laen bakal terbang ke egypt.(bagi sape yang flight 29hb).tapi bagi sape yg flight 26hb korang kene ready lagiiii awall lahh.heh.ckp pasal fly niyh.ramai la yg ckap nak makan puas2.raya puas2.semua nak puas2.hahaha.coz negara orang kan tak sama dengan negara sendirikk.negara sendiri tetappp terbaekkk wok!hari niy 11/9/09.btol tak?kalau tak percaya tgok kalendar sekarang!tapi tinggal berapa minit jek lagi da nak msok 12hb.yang saya nak cite skang bukan 11hb 9.tapi 11hb 10.hahaha.ada apa dengan tarikh tuhh?speciall bangett!untuk diri saya jelahhh dan orang2 yang lahir pada tarikh ini.heh.juz 1 month leftt.but dengan dukacita dimaklumkan.tahun niy tak sempat nak sambut kat malaysiaaaa.terpaksa sambut di egypt!

nak hadiahh??(tak maluu en.)tapi nak jugakk.nak jugakk!;)
ramai yg buat wishlist before nak gi mesirr.so i want it too!

kepingin bangett sama barangg ini semuaa
1.new handphone!;)
my handphone yang lama 6500 S da rosakkk.isk3;(

2.camera!
nak tangkap gamba byk2 kat mesir nanti!;)



3.new clothes!
mau pakai di mesirr nanti;)




4.lau ada birthday cake bestt jugakk!
kalau dpt kek mcm niyh memang syggg nak makan.ahaha.


4.duit raya!
nak banyak2.haha.;)
dapat beli semua barang di atass.heh.


p/s;all in pink.nak jugakk sama colour wif my lappy;)

4 comments:

ieyra said...

wah! sume kaler pink.
sy nk jgk lah.
hahaha
tp b'day da lps plak.
hehe

| h.u.d.a | said...

hehe.yeah!pink.;)

*ayu* said...

salam huda...
huda pergi egypt which uni?
ada dua orang anak2 saudara akak pegi gak 26hb ni..

| h.u.d.a | said...

huda masuk university mansourah:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails