"Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."

Friday, September 24, 2010

kenapa?


mungkin ada sesiapa yang pernah nak menjenguk blog niy tapi di private kan seketika .kenapa?
blog ni ditutup sementara untuk mencari ketenangan.haha.ketenangan dari apa pun tak tau laa ye.mungkin tiada mood untuk update so diambil keputusan tuk di private sementara.


3days left.

GOODBYE MALAYSIA.HELLO EGYPT!

Cuti yang hampir 3 bulan lebih telah hampir kepada penghujung nya.

kepada membe2 yang tak sempat berjumpa sepanjang cuti ni.insyaAllah tahun depan ada lagi.;p

kepada membe2 yang sempat berjumpa jugak,semoga tahun depan jumpa lagi ye!insyaAllah ;p

lepas masing2 semua da mengambil hala tuju masing2.ada yang ke utara selatan timur barat.barulah sedar bukan senang tuk berkumpul ramai2 semula.huhu.cuti pon laen2 kan.

hope nex year,if panjang umur murah rezeki dapat balek Malaysia lagi,kita konvoi raya lagi okey!;D


hati ni da rindu jugak kat mesir walaupun kadangkala macam tanak balek jugak.hihi.tapi perjuangan perlu diteruskan.chewwah.insyaAllah ada 5 tahun lagi kot.=,=
kepada housemate yg da balek mesir.nantikan kepulangan ku!;D

whooa.balek ni da ade junior!tanakk!haha.jujur gila.na muda sentiasa pulak.;p
papehal pon,all the best for the second year ye huda!
maken lama maken tough so phm2 je la.jgn dok sana maken mengembang badan je.aiyoo;(


2 comments:

Hanis Azla said...

Salam kenal Huda.. slmt pulang ke egypt.. all the best 2 u..

Emilia Emira said...

xmo blk egypt!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails