"Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."

Sunday, May 9, 2010

memorial 10 mei


rasanya sudah agak lama saya tidak mengupdate blog ni.kekadang keinginan nak mencoret kat blog ni ada lah jugak.tapi kekadang itu juga lah keinginan tu terbantut bila memikirkan masa yang bakal saya spend kat blog ni.macam memikirkan nak buat karangan SPM la pulak.haha.

but tonite.i would like spend my time for update this blog.

first of all i wanna wish

HAPPY MOTHER'S DAY TO ALL MOTHERS IN THIS WORLD

ESPECIALLY TO MY LOVELY MOM

NORLIDA BINTI MOHD NOOR

'luv u mom!'

begitu pantas masa berlalu,dan sekarang dah masuk bulan MEI.pejam celik pejam celik hampir setahun aku kat bumi mesir ni.FINAL exam tidak lama sahaja lagi.
WISH ME LUCK K!MUMTAZ INSYAALLAH!AMIN.;D

hari ni 10 mei,sangat bermakna jugak tarikh ni coz ade 3 org kawan yang sambut besday tarikh ni.dan tadi baru je lepas sambut besday 1 of them(WANI).coz another 2 in MALAYSIA.
  1. WANI NASIR
  2. SITI NABIHAH
  3. HANIS SURAYA
sebenarnya tarikh 10 mei ni jugaklah tahun lepas saya telah mendaftar untuk persediaan bahasa arab di UKM.dan saat itu jugalah bermulalah perkenalan saya dengan farah,wani,farihah,hani dan ain!knowing them gave me a lot of meaning in my life:)

DAH SETAHUN PERKENALAN KITA

PERTEMUAN daripada pelbagai negeri ,pelbagai ragam DAN cara tapi telah menemukan kita dalam satu PERSAHABATAN DAN UKHUWAH.

dari utara sampai lah ke selatan. semua itulah bukan lah satu halangan untuk menyatukan satu ikatan persahabatan.

setahun kita duduk satu rumah dan kini telahpun berpecah rumah tapi itu bukan lah satu alasan yang bisa meleraikan ikatan.pelbagai pengalaman yang telah kita lalui bersama.
dan kini tetap bersama di atas nama satu PERSAHABATAN.

"SEDANGKAN LIDAH LAGI TERGIGIT"

mungkin kita pernah berlainan pendapat,terkasar bicara,terasa hati,mengguris hati,tiada siapa yang sempurna di dunia ini.tapi semua itu juga lah yang membuatkan kita semakin mematangkan diri.
kita hidup bukanlah seorang diri tapi kita lah yang saling lengkap melengkapi.

neway,last but not least,what i can say,I LUV U GUYS:)
THANX A LOTS.

p/s:tak lupa juga buat LUBAINA(my ex roomate) yang kini telah berada di MALAYSIA
walaupun perkenalan kita begitu singkat ,i luv u too and we(c7) luv u!miss u~
baik2 di malaysia oke!semoga kita berjumpa lagi:)

2 comments:

Muhasabah Diri, Hiasi Peribadi said...

waah~
1o mei ke kita masuk UKM?
*kalo terer,cube teka ape blaku mase 13 jun pulak?

| h.u.d.a | said...

13 jun?
emm..yang zaki belanje makan sate kajang tu ke?ekekee~
bila nak belanje lagi?haha:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails