"Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."

Thursday, April 1, 2010

sakit rumah or rumah sakit

hari ni da hari jumaat da.bape hari je lagi da nak exam.tapi semangat tu mane mane mane?
nak semangat sem 1.huahua.macam semangat sket.da masuk sem 2 maken turun plak semangat die.padahal syllabus dala maken susah dan banyak.insyaAllah bole go go chaiyo' huda!
lepas mid exam nanti mesti ko tau kedudukan persediaan ko nanti macam mane nak hadapi final.
for sure ko sangat sangat tak ready haha.ehm ehm kebelakangan ni ramai yang sakit rumah@home sick.dan aku pun tak terkecuali.

aiyyak.lagi 3 bulan je huda saba saba saba.aku pun pelik time ni gak la die nak membuak buak.
pandang slide pandang buku tengah makan tapi kepala asek ingat malaysia.
haihh haihh.nak mencari semangat yang da pegi lari jaoh2 ni.marilah semangat bermain denganku kita lari seiring dan sejalan mengharungi semester 2 ni oke?wink wink:D

flexor.extensor.pronator.supinator.abductor.adductor.terketor2 mengelupor haha
jom hafal upper limb-_-

2 comments:

[기].Hirah.[기] said...

hehe.. kak huda gud luck ye ngn exam =)kak huda kt mesir ye skrg?

| h.u.d.a | said...

syahirah->thanx.yup2:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails